Może dzisiejsza O2 fl to przyszły Tour 3
Zakończenie produkcji Octavii II Tour
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rXA propos, wie ktoś może na kiedy przewidywany jest lifting Superba?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rowerekCo więcej w jednym z ostatnich Auto Światów (chyba w tym o nowym Roomsterze, który miałby zostać van'em pokroju sharana) były opisane plany Skody na przyłość (jeżeli można traktować AŚ jako wiarygodne źródło) i tam zostało wspomniane, że FL Superba II ma być w 2013.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikZamieszczone przez kytutrWiem, że to nierealne, ale gdyby tak zaczęli produkować obecnego Superba II jako Superba Tour? :lol:
Kwota by się nawet zgadzała, tyle że w EUR zamiast PLN :lol:Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rXA propos, wie ktoś może na kiedy przewidywany jest lifting Superba?
chyba widziałem superba po lifcie na żywo
niestety w rozładowanej komórze aparat się nie chciał włączyć5,5l/100
Komentarz
-
-
SKODA test SHOW to taka akcja reklamowa Skody prowadzona głównie w internecie: Skoda TestShow
Testują tam obecnie produkowane modele więc jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby był to już egzemplarz po fl. Zwłaszcza, że zakamuflowanego złapano dopiero raz. Druga sprawa, że inna linia kufra to za duża ingerencja jak na fl moim zdaniem. Ale kto wie...
Komentarz
-
-
nie jestem jakimś specjalnym specem od superbów, ale pod biurowcem w którym pracuję stało wtedy 5 służbowych superbów II panów dyrektorów i ten filmowany wydawał mi się inny
ekipa filmowa wygladała dośc profi, mieli dużego pickup'a z kamerą na wysięgniku, ustawiony tor i operatora z ręki, więc nie byli to jakieś lolki co filmik na youtube robili
ale kit z tym - trzeba było fotodokumentację zrobić a nie teraz dywagować
pozdrawiam5,5l/100
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobasekdziś w przed bramą firmy w której pracuję, pod Pozniem widziałem ekipę z kamerami która filmowała jakieś ustawiane scenki i jazdy "jakimś takim innym" superbem (inne lampy z przodu i z tyłu, inna linia kufra itd. na drzwiach miała naklejkę z napisem: SKODA test SHOW
Zreszta o lifcie Superba jeszcze niewiele wiadomo. Może 2013 r.
[ Dodano: Wto 06 Gru, 11 13:55 ]
Zamieszczone przez bobasekekipa filmowa wygladała dośc profi, mieli dużego pickup'a z kamerą na wysięgniku
A Superb II był sedanem w kolorze fiolet ametyst 3X3X ??
[ Dodano: Wto 06 Gru, 11 13:57 ]
Zamieszczone przez bobasekdziś w przed bramą firmy w której pracuję, pod PozniemCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz